VI ELSKER KJØTT

Derfor stykker vi det selv. Vår kjærlighet til kjøtt har skapt et naturlig engasjement og nøyaktighet, som i valg av råvareleverandører og vår kvalitetssikring ved leveranse, lagring, håndtering, stykking og ved salg av våre kjøttprodukter. For å bli grensens beste matkjede satser vi ekstra mye på vår personale og våre kjøttavdelinger. Alt for å alltid kunne tilby deg som kunde den beste kjøttkvaliteten til den beste prisen.

Kjøttavdeling i fremkant

For å ligge fremst og for å kunne tilby grensens beste kjøttprodukter, utvikler vi hele tiden våre kjøttavdelinger. Foruten om at vi hele tiden ser over og effektiviserer våre rutiner, utvikler prosessene og anvender de beste redskapene, så videreutvikler vi hele tiden vårt personale for å øke deres kompetanse ytterligere.

Egne stykkere

Hver butikk har 2-5 stykkere av kjøtt, avhengig om det er hverdag eller helg. Under en dag stykker og maler vi til sammen 5 tonn prima kjøttdeig, ytterlår av okse, ben fri kotelett, ben frie okse-, kalv-, og skinkesteker. Selv om det tar tid å stykke så mye kjøtt, vil vårt personale gjerne dele sine tips og erfarenhet. Tvil ikke om å spørre våre profesjonelle om det er noe du lurer på eller ønsker å vite mer om.

Kontroll og håndtering

Siden hver butikk får mellom 1-5 leveranser av kjøtt hver dag stiller dette høye krav på kontroll og håndtering. Når kjøttet leveres loggfører vi temperatur slik at vi kan gå tilbake i papirene om noe mot formodning skulle være feil.  Alle paller og kartonger blir sjekket i sømmene at de er hele og rene når de kommer. For å ikke bryter kjølekjeden, kjøres kjøttet direkte inn i en 2 graders kjølerom der det er etter dato først inn først ut om gjelder. Andre butikker sin kjøttomsetning ligger på 1-2 uker, mens vi har 2 dager –  noe som gjør at vi fyller virkelig på før helgene for at du som kunde skal best mulig service.

Butikkstykket kjøtt finnes ikke på Eurocash i Storlien!

Vår kjøttgarant

På Eurocash er vi veldig nøye med våre kjøtt- og kjøttprodukter. Vårt kvalitetsstempel innebærer at du skal kunne stole på at du alltid får ferskt kjøtt stykket i butikken, med tydelig «best før» merking av produktene. Om du er misfornøyd med kvaliteten, ta med deg forpakningen og kvitteringen, så gir vi deg dobbelt av hva du betalte tilbake.

Tips fra kjøttpersonale

Velg din kjøttbit med omsorg
Man kjenner lett igjen en god kjøttbit på den rosa-røde fargen og den svake duften. Kjøttets kvalitet er avhengig av dyrets rase, kjønn, alder, hvordan det levde, transport og slakt. Kort og godt – Jo bedre liv dyret har hatt, jo bedre kvalitet og smak. Velg ikke bort en kjøttbit for de det er fett på det, det er fettet som gjør kjøttet saftig, og overskuddsfettet smelter bort under steking.

Skjær og stek ditt kjøtt på riktig vis for det beste resultatet
En gammel tommelregel er at man alltid skal skjære kjøttet tvers over kjøttet og dets fibre for å beholde mørheten. Tenk at kjøttskiver skal stekes på høy varme og hele kjøttbiter på lav varme for å få det maksimale ut av kjøttets potensial. Og akkurat som ved grilling, skal man bare snu kjøttet en gang. Hver vending innebærer at kjøttsaften renner ut, noe som resulterer i at kjøttet blir tørt.

Proff på kjøtt!

Nå har alle våre butikker fått nye og eksklusive kjøttdisker fylte til bredden med butikkstykket kvalitetskjøtt. Våre kjøtteksperter venter på den med skjerpet kniver og er klare for å svare på dine spørsmål.  Velkommen!

Eda, Strømstad, Svinesund, Töcksfors Handelspark, Töcksfors Shoppingcenter, Storlien*, Åmål**

* Eurocash Storlien har ingen bemannet kjøttdisk.
** Eurocash Åmål har ingen bemannet kjøttdisk, men en kjøttekspert finnes som regel på plass for å svare på dine spørsmål.

Till toppen