Om Eurocash

Vårt mål: Grensens beste matkjede

For å vise vår takknemlighet skal vi alltid forsøke å overraske deg med kvalitetsvarer, til priser som du ikke trodde var mulig! Den dagen vi ikke overrasker deg lenger håper jeg at du sier ifra, slik at vi får gjort noe med det. Dette er våre fire budskap:

1. Vi skal være grensens beste matkjede. Eurocash handler om å drive butikker som både går bra og som våre kunder liker. (Derfor må vi anstrenge oss litt mer, være mer effektive og jobbe litt hardere. Alt for at du skal bli med fornøyd med oss).

2. Vi vil holde de hardest pressede priser. Samme varer til lavere pris, har alltid vært vårt motto. (Gjennom å presse våre innkjøp, skjære i marginalene og ha en høy omsetning klarer vi faktisk å ligge litt under våre konkurrenter. Vi tror at det lønner seg i lengden. Ikke minst for deg som kunde).

3. Vi kommer alltid til å verne om kvaliteten. For å ha de laveste prisene og høy kvalitet er en utfordring, men vi har bestemt oss for å lykkes. (Til hjelp har vi blant annet egne kjøttkuttere, kvalitetsgaranti og utvalgte leverandører).

4. Vi vil ligge fremst med service. Vi gjør vårt ytterste for at den servicen vi har bygget opp gjennom årene skal bli enda bedre. (derfor forsøker vi hele tiden å høre på dine synspunkter når det gjelder alt som hender og skjer i og utenfor våre butikker. Glem ikke at vårt personal finnes for din skyld!).

Eurocash i nummer

Eurocash er en kvalitets lavpriskjede med seks store butikker i Svinesund, Töcksfors Handelspark, Töcksfors Shoppingsenter, Eda (Charlottenberg), Strømstad og Åmål. Virksomheten startet i 1997, med navnet Eurocash ble først etablert i 1999. I dag er vi omtrent 300 medarbeidere som til sammen omsetter for over 1,5 milliarder kroner i året. Vår strategi er å ekspandere gjennom oppkjøp og organisk vekst for og sterke posisjonen som matvarekjeden med det brede sortimentet og de laveste prisene. Eurocash eies av Nax AB.

Vår forretningsidé

Eurocash sin forretningsidé er like enkel som minneverdig: Vi skal være grensens beste matkjede, med beste kvalitet til priser som ligger alltid litt lavere enn våre konkurrenter. Effektivitet, enkelhet og smarte butikkløsninger betyr at vi skal holde nede omkostningene. Med velutviklete innkjøpskanaler og store innkjøps volum kan vi dessuten tilby våre kunder lave priser uten at det skal gå utover kvaliteten. På linje med våre ambisjoner om å skape moderne og trivelige butikkmiljø med høy service har samtlige butikker nye eksklusive bemannede kjøttdisker der mesteparten av alt kjøtt stykkes og pakkes i butikk. Utover en høykvalitets kjøttavdeling har den gjennomsnittlige Eurocash-butikken ett komplett sortiment som inneholder mer enn 10.000 artikler.